You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Cum Plătesc

- Plata online prin procesatorul de plăti www.plationline.ro

   SC Novo Intershop SRL  (Netric.ro) vinde on-line produsele sale prin intermediul serviciilor de plată on-line ale www.plationline.ro. În acest fel putem asigura clienţilor noştri un serviciu sigur şi eficient de comandă şi plată on-line. Puteţi cumpăra produsele noastre on-line urmând următorii paşi: · Selectaţi produsul pe care doriţi să-l achiziţionaţi şi apăsaţi butonul "Adaugă în coş"; · Introduceţi datele dumneavoastră personale. Aceste informaţii sunt necesare pentru procesarea corectă şi eficientă a comenzii plasate de către dumneavoastră. Informaţiile personale nu sunt transferate către alte terţe părţi, nici de către  SC Novo Intershop SRL  (Netric.ro), nici de către PlatiOnline.ro.
   Aveţi grijă să completaţi formularul corect şi să indicaţi persoanele la care se va face facturarea şi livrarea. Adresa de e-mail are importanţă extremă deoarece informaţiile legate de comandă şi produsele comandate vor fi transmise via e-mail. O adresă de e-mail incorectă încetineşte întregul proces de comandă a produsului. · Introduceţi datele despre credit/debit card: Dacă aţi ales metoda de plată "Card credit/debit" este necesar să completaţi un formular cu informaţiile despre cardul dumneavoastră. Pentru plăţile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa şi MasterCard (Visa/Visa Electron şi Mastercard/Maestro) este folosit sistemul "3-D Secure" elaborat de aceste organizaţii care asigură tranzacţiilor on-line acelaşi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigură în primul rând că nicio informaţie legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele PlatiOnline.ro, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa şi MasterCard. În plus, "3-D Secure" este un sistem de autentificare a identităţii posesorilor de carduri în mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor şi se desfăşoară numai pe serverele Visa sau MasterCard, după caz. Sistemul "3-D Secure" permite efectuarea de cumpărături on-line cu orice card emis sub licenţă Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit şi cele electronice Maestro şi Visa Electron. ·
   Pentru plata cu cardul, tranzacţia va apărea pe extrasul de cont cu numele netric.ro

- Transfer bancar

   Acestă modalitate de plată se realizează prin alegerea, în zona de Finalizare Comandă subcategoria Metodă de plată, a opţiunii "Transfer Bancar" .  SC Novo Intershop SRL  (Netric.ro) va trimite o factură proforma către adresa de e-mail înregistrată la comandă.    Plata se face în baza facturii proforme emise de către  SC Novo Intershop SRL  (Netric.ro)., după confirmarea disponibilităţii produselor. În cazul în care nu aveţi cont bancar, puteţi efectua depunere în contul  SC Novo Intershop SRL  (Netric.ro)   
   Factura proforma este valabilă 2 zile de la emitere, iar livrarea produselor se efectuează după intrarea în contul  SC Novo Intershop SRL Netric.ro) a sumei aferente. Pentru ca plata să poată fi asociată comenzii dumneavoastră, trebuie ca pe ordinul de plată să fie menţionat numărul facturii proforma.   
  Plata prin transfer bancar efectuată în numele Persoanei Juridice pentru care se emite Factură Fiscală trebuie făcută doar din contul respectivei Persoane Juridice.

- Ramburs (numerar la curier)

   Această modalitate de plată permite achitarea comenzii în momentul livrării. Achitarea numerar la primirea produselor implică un serviciu suplimentar efectuat de firma de curierat.    Eliberarea chitanţei se face de către firma de curierat.    Limita de plată este de 5.000 RON pe zi.


Ai nevoie de mai mult? Cere o oferta personalizata!