You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Doze


Subcategorii

Netric va propune doza ingropata de 2 module gama Legrand Bticino. Se foloseste numai impreuna cu aparatajul Bticino si ..
9,97 Lei Fără TVA: 8,38 Lei
Netric va propune doza ingropata de 2 module gama Legrand Bticino. Se foloseste numai impreuna cu aparatajul Bticino si suportii acestuia. Se poate ingropa cu usurinta in rigips. Pentru mai multe detalii, va rugam sa accesati pagina Download...
9,97 Lei Fără TVA: 8,38 Lei
Netric va propune doza ingropata de 3 module gama Legrand Bticino. Se foloseste numai impreuna cu aparatajul Bticino si ..
5,18 Lei Fără TVA: 4,35 Lei
Netric va propune doza ingropata de 3 module gama Legrand Bticino. Se foloseste numai impreuna cu aparatajul Bticino si suportii acestuia. Se poate ingropa cu usurinta in rigips. Pentru mai multe detalii, va rugam sa accesati pagina Download...
5,18 Lei Fără TVA: 4,35 Lei
Netric va propune doza ingropata de 4 module gama Legrand Bticino. Se foloseste numai impreuna cu aparatajul Bticino si ..
7,31 Lei Fără TVA: 6,14 Lei
Netric va propune doza ingropata de 4 module gama Legrand Bticino. Se foloseste numai impreuna cu aparatajul Bticino si suportii acestuia. Se poate ingropa cu usurinta in rigips. Pentru mai multe detalii, va rugam sa accesati pagina Download...
7,31 Lei Fără TVA: 6,14 Lei
Netric va propune doza ingropata de 6 module gama Legrand Bticino. Se foloseste numai impreuna cu aparatajul Bticino si ..
10,25 Lei Fără TVA: 8,61 Lei
Netric va propune doza ingropata de 6 module gama Legrand Bticino. Se foloseste numai impreuna cu aparatajul Bticino si suportii acestuia. Se poate ingropa cu usurinta in rigips. Pentru mai multe detalii, va rugam sa accesati pagina Download...
10,25 Lei Fără TVA: 8,61 Lei
Netric va propune doza ingropata de 2 module gama Legrand Bticino.Se foloseste numai impreuna cu aparatajul Bticino si s..
5,47 Lei Fără TVA: 4,60 Lei
Netric va propune doza ingropata de 2 module gama Legrand Bticino.Se foloseste numai impreuna cu aparatajul Bticino si suportii acestuia.Se poate ingropa cu usurinta in caramida, beton, bca etc.Pentru mai multe detalii, va rugam sa accesati pagina Download...
5,47 Lei Fără TVA: 4,60 Lei
Netric va propune doza ingropata de 3 module gama Legrand Bticino.Se foloseste numai impreuna cu aparatajul Bticino si s..
1,43 Lei Fără TVA: 1,20 Lei
Netric va propune doza ingropata de 3 module gama Legrand Bticino.Se foloseste numai impreuna cu aparatajul Bticino si suportii acestuia.Se poate ingropa cu usurinta in caramida, beton, bca etc.Pentru mai multe detalii, va rugam sa accesati pagina Download...
1,43 Lei Fără TVA: 1,20 Lei
Netric va propune doza ingropata de 4 module gama Legrand Bticino.Se foloseste numai impreuna cu aparatajul Bticino si s..
3,17 Lei Fără TVA: 2,66 Lei
Netric va propune doza ingropata de 4 module gama Legrand Bticino.Se foloseste numai impreuna cu aparatajul Bticino si suportii acestuia.Se poate ingropa cu usurinta in caramida, beton, bca etc.Pentru mai multe detalii, va rugam sa accesati pagina Download...
3,17 Lei Fără TVA: 2,66 Lei
Netric va propune doza ingropata de 6-7module gama Legrand Bticino.Se foloseste numai impreuna cu aparatajul Bticino si ..
5,30 Lei Fără TVA: 4,45 Lei
Netric va propune doza ingropata de 6-7module gama Legrand Bticino.Se foloseste numai impreuna cu aparatajul Bticino si suportii acestuia.Se poate ingropa cu usurinta in caramida, beton, bca etc.Pentru mai multe detalii, va rugam sa accesati pagina Download...
5,30 Lei Fără TVA: 4,45 Lei
Netric va propune doza aplicata (PT) 8130, firma Kopos.Dimensiunea ei este de 85 mm x 85 mm, cu posibilitatea instalarii..
5,22 Lei Fără TVA: 4,39 Lei
Netric va propune doza aplicata (PT) 8130, firma Kopos.Dimensiunea ei este de 85 mm x 85 mm, cu posibilitatea instalarii pe materiale din clasa A1 pana la D privind rezistenta la foc.Prezinta intrari pentru cabluri sau tuburi, cu dimensiunea de 16 si 20 mm, in conformitate cu normele EN 60423.Are un..
5,22 Lei Fără TVA: 4,39 Lei
Netric va propune doza aplicata (PT) 8135, firma Kopos.Dimensiunea este 110 mm x 110 mm, cu posibilitatea instalarii pe ..
7,33 Lei Fără TVA: 6,16 Lei
Netric va propune doza aplicata (PT) 8135, firma Kopos.Dimensiunea este 110 mm x 110 mm, cu posibilitatea instalarii pe materiale din clasa A1 pana la D privind rezistenta la foc.Prezinta intrari pentru cabluri sau tuburi, cu dimensiunea de 16,20 si 25 mm, in conformitate cu normele EN 60423.Are un ..
7,33 Lei Fără TVA: 6,16 Lei
Netric va propune doza ingropata de aparat standard Kopos.Se foloseste cu orice aparataj standard, avand posibilitatea d..
1,17 Lei Fără TVA: 0,98 Lei
Netric va propune doza ingropata de aparat standard Kopos.Se foloseste cu orice aparataj standard, avand posibilitatea de prindere cu surub pe laterale.Se poate ingropa cu usurinta in caramida, beton, bca etc.Se pot interconecta, formand doze duble, triple etc.Pentru mai multe detalii, va rugam sa a..
1,17 Lei Fără TVA: 0,98 Lei
Netric va propune doza ingropata de legatura Kopos.Se foloseste pentru orice tip de legaturi mici.Se poate ingropa cu us..
1,56 Lei Fără TVA: 1,31 Lei
Netric va propune doza ingropata de legatura Kopos.Se foloseste pentru orice tip de legaturi mici.Se poate ingropa cu usurinta in caramida, beton, bca etc.Datorita capacului ce se infileteaza, se muleaza perfect pe perete, chiar daca acesta nu este perfect drept.Pentru mai multe detalii, va rugam sa..
1,56 Lei Fără TVA: 1,31 Lei

Ai nevoie de mai mult? Cere o oferta personalizata!