You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

home-icon

  • Coș

  • Coșul este gol!

Politica de Confidențialitate

EMONE INTERSHOP SRL-D (Netric.ro) este înscrisă în registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal sub nr. 36582.
   Pentru a putea procesa comenzile avem nevoie de nume, adresă de facturare şi un număr de telefon valid. Utilizăm aceste informaţii pentru a procesa comanda şi a vă putea contacta când este necesar. În cazul în care doriţi să vă creaţi un cont pe site-ul Netric.ro este necesară furnizarea unei adrese de mail valide.
   În momentul unei comenzi vă vom contacta prin telefon şi e-mail.
   Prin acceptarea "Termeni şi condiţii" vă exprimaţi acordul să primiţi confirmare pentru recepţionare comandă precum şi alte informaţii privind status comandă.
   Sunt situaţii când vă solicităm informaţii suplimentare, de exemplu pentru verificări de securitate. Când informaţii suplimentare sunt solicitate vom încerca să va informăm la momentul colectării acestora cum intenţionăm să le utilizăm.
   Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi liberă circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, EMONE INTERHOP SRL-D are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este de confirmare a comenzilor,de informare a dumneavostră,de evaluare a produselor şi serviciilor oferite,de promovare a serviciilor şi produselor oferite(numai cu acceptul dumneavoastră prin abonare la newsletter) şi de monitorizare a vânzărilor.
   Sunteţi obligat să furnizaţi datele, acestea fiind necesare procesării comenzilor. Refuzul dumneavoastră determină imposibilitatea recepţionării comenzilor. Informaţiile înregistrate sunt destinate exclusiv utilizării de către operator şi vor fi stocate până în momentul exercitării dreptului de opoziţie.
   Dacă doriţi să primiţi informaţii despre produsele, serviciile sau evenimentele oferite sau organizate de către EMONE INTERSHOP SRL-D (Netric.ro), acordul dumneavoastră este necesar.
   Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să va opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la EMONE INTERSHOP SRL-D.
    Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.
    Conturile (informaţiile aferente) pot fi modificate doar de titularul adresei de mail (în cazul adreselor de mail non-privete de tip user@yahoo.com, user@gmail.com etc şi de titularul de mail sau titularul domeniului în cazul adreselor de mail private (domenii înregistrate de persoane fizice sau juridice).
   Recomandăm creare de conturi pe adrese private (de tipul office@numefirma.ro) celor care fac achiziţii pentru entităţi juridice.
   Pentru a putea procesa comenzile avem nevoie de nume, adresă de facturare şi un număr de telefon valid. Utilizăm aceste informaţii pentru a procesa comanda şi a vă putea contacta când este necesar. În cazul în care doriţi să va creaţi un cont pe site-ul Netric.ro este necesară furnizarea unei adrese de mail valide.
   În momentul unei comenzi va vom contactăm  prin telefon şi e-mail.
   Prin acceptarea "Termeni şi condiţii" va exprimaţi acordul să primiţi confirmare pentru receptionare comandă precum şi alte informaţii privind status comandă.
   Sunt situaţii când va solicităm informaţii suplimentare, de exemplu pentru verificări de securitate. Când informaţii suplimentare sunt solicitate vom încerca să va informăm la momentul colectării acestora cum intenţionăm să le utilizăm.
   Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi liberă circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice EMONE INTERHOP SRL-D are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este de confirmare a comenzilor,de informare a dumneavostră,de evaluare a produselor şi serviciilor oferite,de promovare a serviciilor şi produselor oferite(numai cu acceptul dumneavoastră prin abonare la newsletter) şi de monitorizare a vânzărilor.
   Sunteţi obligat să furnizaţi datele, acestea fiind necesare procesării comenzilor. Refuzul dumneavoastră determină imposibilitatea recepţionării comenzilor. Informaţiile înregistrate sunt destinate exclusiv utilizării de către operator.
   Dacă doriţi să primiţi informaţii despre produsele, serviciile sau evenimentele oferite sau organizate de către EMONE INTERSHOP SRL-D (Netric.ro), acordul dumneavoastră este necesar.
 

Politică de utilizare cookies

    Ce sunt cookie-urile?
    Cookie-urile sunt fişiere mici de text care sunt stocate pe computer, tabletă sau telefon mobil atunci când vizitezi un website. Cookie-urile înseamnă că site-ul va ţine minte vizita şi modul în care l-ai folosit de fiecare dată când te întorci. 
    Utilizarea cookie-urilor
    Noi folosim cookie-uri pentru a ţine evidenţa a ceea ce aţi cumpărat de la noi şi ceea ce aţi făcut pe site. Cookie-urile, de asemenea, vă ajută să puteţi utiliza servicii cum ar fi comanda online sau verificarea contului tău.
    Cookie-urile nu reţin informaţii cu caracter personal - aceste informaţii sunt disponibile doar în contul tău, după autentificare. 
    Netric.ro foloseşte următoarele cookies:
 PHPSESSID – este nativ limbajului PHP şi le permite website-urilor să stocheze date serializate. În website este folosit pentru a stabili o sesiune şi pentru a transmite date printr-un cookie temporar. De exemplu, dacă un fomrular este completat incorrect, un mesaj va fi stocat şi trimis utilizatorului pentru a indica erori în completarea formularului. Acesta expiră când browserul se închide. Infomratii personale nu vor fi păstrate în acest cookie.
 __zlcmid – este folosit de widgetul Zopim Live Chat pentru a identifica un dispozitiv de la o vizită  la alta şi de la o sesiune de chat la alta.
 _ga – este folosit de Google Analytics pentru a urmări utilizatorii unici printr-un identificator client care este generat aleatoriu. Expiră după 2 ani.
 _gat – este folisit de Google Analytics pentru a urmări şi monitoriza comportamentul utilizatorilor. Expiră după 10 minute.
 __atuvc – este folosit pentru a permite utilizatorilor să “sharuiasca” conţinutul siteulei pe reţele sociale, bloguri,e-mail, etc..
 __atuvs – este folosit pentru a permite utilizatorilor să vizioneze numărătoarea actualizată a “sharurilor” făcute pentru o pagină.
 language – este folosit pentru a reţine preferinţele utilizatorului în materie de limbă. Expiră după o lună.
 currency – este folosit pentru a reţine preferinţele utilizatorului în materie de monedă. Expiră după o lună.

Ai nevoie de mai mult? Cere o oferta personalizata!