You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Parteneri

   Lansat încă din 2002, PlatiOnline a fost primul serviciu românesc  de procesare a plăţilor prin internet şi este în continuare una dintre cele mai apreciate, solide şi sigure platforme de acceptare şi procesare a plăţilor online  dedicate comercianţilor din România.

   PlatiOnline este dezvoltat de către C Solution SRL - companie care a fost una dintre primele active pe piaţă serviciile integrate pentru e-commerce din România, lansând încă din 2001 un portofliu semnificativ de produse şi servicii
    Prin serviciu PlatiOnline se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiţii de siguranţă deplină.
   Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic şi Electron) şi MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).
   Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzacţii.
   Pentru asigurarea securităţii tranzacţiilor  www.netric.ro foloseşte sistemul securizat de plăţi online de la PlatiOnline.
   Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.
   Siguranţa informaţiilor dumneavoastră este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidenţiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informaţiile dumneavoastră sunt în siguranţă.
  
   Cu peste 20 ani experienţă în piaţa de curierat românească, Urgent Cargus deţine şi utilizează singura reţea naţională de 133 centre şi depozite, o flotă de peste 2000 vehicule şi peste 3500 de angajaţi şi colaboratori.
   Pentru a oferi cele mai bune servicii clienţilor clasici şi din e-commerce, Urgent Cargus investeşte constant în modernizarea flotei şi a echipamentelor, precum şi în pregătirea profesională a oamenilor săi.
   Mai puternici împreună!

   Urgent Cargus este una dintre cele mai mari companii de pe piaţa de curierat intern din România, realizată în 2014 prin fuziunea a două dintre cele mai importante companii de curierat din România: Urgent Curier şi Cargus Internaţional.

   DPD Romania este activa pe piata locala din 2008, prin preluarea Pegasus Courier, prima companie de livrari urbane din Romania, infiintata in 1997. In Martie 2008, GeoPost a achizitionat pachetul majoritar al Pegasus, acesta preluand numele DPD Romania. In prezent, DPD Romania se numara printre primele 3 companii de curierat rapid si coletarie din Romania, cu peste 500 de angajati (inclusiv francizele), 47 depozite si 25.000 de colete livrate zilnic. DPD Romania are o acoperire nationala in proportie de 100% si efectueaza livrari in peste 230 de tari din intreaga lume.

   DPD Roamania a incheiat anul 2013 cu o cifra de  afaceri de 14,5 milioane euro, in crestere cu 40% fata de cea realizata in 2012.           


Ai nevoie de mai mult? Cere o oferta personalizata!