You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Rigips


Netric va propune doza ingropata de 2 module gama Legrand Bticino. Se foloseste numai impreuna cu aparatajul Bticino si ..
9,97 Lei Fără TVA: 8,38 Lei
Netric va propune doza ingropata de 2 module gama Legrand Bticino. Se foloseste numai impreuna cu aparatajul Bticino si suportii acestuia. Se poate ingropa cu usurinta in rigips. Pentru mai multe detalii, va rugam sa accesati pagina Download...
9,97 Lei Fără TVA: 8,38 Lei
Netric va propune doza ingropata de 3 module gama Legrand Bticino. Se foloseste numai impreuna cu aparatajul Bticino si ..
5,18 Lei Fără TVA: 4,35 Lei
Netric va propune doza ingropata de 3 module gama Legrand Bticino. Se foloseste numai impreuna cu aparatajul Bticino si suportii acestuia. Se poate ingropa cu usurinta in rigips. Pentru mai multe detalii, va rugam sa accesati pagina Download...
5,18 Lei Fără TVA: 4,35 Lei
Netric va propune doza ingropata de 4 module gama Legrand Bticino. Se foloseste numai impreuna cu aparatajul Bticino si ..
7,31 Lei Fără TVA: 6,14 Lei
Netric va propune doza ingropata de 4 module gama Legrand Bticino. Se foloseste numai impreuna cu aparatajul Bticino si suportii acestuia. Se poate ingropa cu usurinta in rigips. Pentru mai multe detalii, va rugam sa accesati pagina Download...
7,31 Lei Fără TVA: 6,14 Lei
Netric va propune doza ingropata de 6 module gama Legrand Bticino. Se foloseste numai impreuna cu aparatajul Bticino si ..
10,25 Lei Fără TVA: 8,61 Lei
Netric va propune doza ingropata de 6 module gama Legrand Bticino. Se foloseste numai impreuna cu aparatajul Bticino si suportii acestuia. Se poate ingropa cu usurinta in rigips. Pentru mai multe detalii, va rugam sa accesati pagina Download...
10,25 Lei Fără TVA: 8,61 Lei
Netric va propune doza de legatura pentru rigips KO 110/L producator Kopos.Se foloseste cu orice tip de legaturi, a..
8,38 Lei Fără TVA: 7,04 Lei
Netric va propune doza de legatura pentru rigips KO 110/L producator Kopos.Se foloseste cu orice tip de legaturi, atat mici cat si mari.Se poate ingropa cu usurinta in rigips.Pentru mai multe detalii, va rugam sa accesati pagina Download...
8,38 Lei Fără TVA: 7,04 Lei
Netric va propune doza de legatura pentru rigips KO 125/1L cu capac producator Kopos.Se foloseste cu orice tip de l..
11,07 Lei Fără TVA: 9,30 Lei
Netric va propune doza de legatura pentru rigips KO 125/1L cu capac producator Kopos.Se foloseste cu orice tip de legaturi, atat mici cat si mari.Se poate ingropa cu usurinta in rigips.Pentru mai multe detalii, va rugam sa accesati pagina Download...
11,07 Lei Fără TVA: 9,30 Lei
Netric va propune doza de distributie pentru rigips KT 250/L + capac producator Kopos.Se foloseste cu orice tip de ..
19,96 Lei Fără TVA: 16,77 Lei
Netric va propune doza de distributie pentru rigips KT 250/L + capac producator Kopos.Se foloseste cu orice tip de legaturi, atat mici cat si mari.Se poate ingropa cu usurinta in rigips.Pentru mai multe detalii, va rugam sa accesati pagina Download...
19,96 Lei Fără TVA: 16,77 Lei
Netric va propune doza de distributie pentru rigips KU 68 LD/2 + capac producator Kopos.Se foloseste cu orice tip d..
3,78 Lei Fără TVA: 3,18 Lei
Netric va propune doza de distributie pentru rigips KU 68 LD/2 + capac producator Kopos.Se foloseste cu orice tip de legaturi, atat mici cat si mari.Se poate ingropa cu usurinta in rigips.Pentru mai multe detalii, va rugam sa accesati pagina Download...
3,78 Lei Fără TVA: 3,18 Lei
Netric va propune doza de rigips pentru aparat standard KP 64/2L producator Kopos.Se foloseste cu orice aparataj standar..
6,27 Lei Fără TVA: 5,27 Lei
Netric va propune doza de rigips pentru aparat standard KP 64/2L producator Kopos.Se foloseste cu orice aparataj standard, avand posibilitatea de prindere cu surub pe laterale.Se poate ingropa cu usurinta in rigipsSe foloseste numai in module corespondente.Pentru mai multe detalii, va rugam sa acces..
6,27 Lei Fără TVA: 5,27 Lei
Netric va propune doza de rigips pentru aparat standard KP 64/3L producator Kopos.Se foloseste cu orice aparataj standar..
8,15 Lei Fără TVA: 6,85 Lei
Netric va propune doza de rigips pentru aparat standard KP 64/3L producator Kopos.Se foloseste cu orice aparataj standard, avand posibilitatea de prindere cu surub pe laterale.Se poate ingropa cu usurinta in rigipsSe foloseste numai in module corespondente.Pentru mai multe detalii, va rugam sa acces..
8,15 Lei Fără TVA: 6,85 Lei
Netric va propune doza de rigips pentru aparat standard KP 64/4L producator Kopos.Se foloseste cu orice aparataj standar..
9,64 Lei Fără TVA: 8,10 Lei
Netric va propune doza de rigips pentru aparat standard KP 64/4L producator Kopos.Se foloseste cu orice aparataj standard, avand posibilitatea de prindere cu surub pe laterale.Se poate ingropa cu usurinta in rigipsSe foloseste numai in module corespondente.Pentru mai multe detalii, va rugam sa acces..
9,64 Lei Fără TVA: 8,10 Lei
Netric va propune doza de rigips pentru aparat standard KP 64/5L producator Kopos.Se foloseste cu orice aparataj standar..
8,01 Lei Fără TVA: 6,73 Lei
Netric va propune doza de rigips pentru aparat standard KP 64/5L producator Kopos.Se foloseste cu orice aparataj standard, avand posibilitatea de prindere cu surub pe laterale.Se poate ingropa cu usurinta in rigipsSe foloseste numai in module corespondente.Pentru mai multe detalii, va rugam sa acces..
8,01 Lei Fără TVA: 6,73 Lei

Ai nevoie de mai mult? Cere o oferta personalizata!