You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Tencuiala


Netric va propune doza ingropata de 2 module gama Legrand Bticino.Se foloseste numai impreuna cu aparatajul Bticino si s..
5,47 Lei Fără TVA: 4,60 Lei
Netric va propune doza ingropata de 2 module gama Legrand Bticino.Se foloseste numai impreuna cu aparatajul Bticino si suportii acestuia.Se poate ingropa cu usurinta in caramida, beton, bca etc.Pentru mai multe detalii, va rugam sa accesati pagina Download...
5,47 Lei Fără TVA: 4,60 Lei
Netric va propune doza ingropata de 3 module gama Legrand Bticino.Se foloseste numai impreuna cu aparatajul Bticino si s..
1,43 Lei Fără TVA: 1,20 Lei
Netric va propune doza ingropata de 3 module gama Legrand Bticino.Se foloseste numai impreuna cu aparatajul Bticino si suportii acestuia.Se poate ingropa cu usurinta in caramida, beton, bca etc.Pentru mai multe detalii, va rugam sa accesati pagina Download...
1,43 Lei Fără TVA: 1,20 Lei
Netric va propune doza ingropata de 4 module gama Legrand Bticino.Se foloseste numai impreuna cu aparatajul Bticino si s..
3,17 Lei Fără TVA: 2,66 Lei
Netric va propune doza ingropata de 4 module gama Legrand Bticino.Se foloseste numai impreuna cu aparatajul Bticino si suportii acestuia.Se poate ingropa cu usurinta in caramida, beton, bca etc.Pentru mai multe detalii, va rugam sa accesati pagina Download...
3,17 Lei Fără TVA: 2,66 Lei
Netric va propune doza ingropata de 6-7module gama Legrand Bticino.Se foloseste numai impreuna cu aparatajul Bticino si ..
5,30 Lei Fără TVA: 4,45 Lei
Netric va propune doza ingropata de 6-7module gama Legrand Bticino.Se foloseste numai impreuna cu aparatajul Bticino si suportii acestuia.Se poate ingropa cu usurinta in caramida, beton, bca etc.Pentru mai multe detalii, va rugam sa accesati pagina Download...
5,30 Lei Fără TVA: 4,45 Lei
Netric va propune doza ingropata de aparat standard Kopos.Se foloseste cu orice aparataj standard, avand posibilitatea d..
1,17 Lei Fără TVA: 0,98 Lei
Netric va propune doza ingropata de aparat standard Kopos.Se foloseste cu orice aparataj standard, avand posibilitatea de prindere cu surub pe laterale.Se poate ingropa cu usurinta in caramida, beton, bca etc.Se pot interconecta, formand doze duble, triple etc.Pentru mai multe detalii, va rugam sa a..
1,17 Lei Fără TVA: 0,98 Lei
Netric va propune doza ingropata de legatura Kopos.Se foloseste pentru orice tip de legaturi mici.Se poate ingropa cu us..
1,56 Lei Fără TVA: 1,31 Lei
Netric va propune doza ingropata de legatura Kopos.Se foloseste pentru orice tip de legaturi mici.Se poate ingropa cu usurinta in caramida, beton, bca etc.Datorita capacului ce se infileteaza, se muleaza perfect pe perete, chiar daca acesta nu este perfect drept.Pentru mai multe detalii, va rugam sa..
1,56 Lei Fără TVA: 1,31 Lei
Netric va propune doza ingropata de legatura KO 100 Kopos.Se foloseste pentru orice tip de legaturi mici si mari.Se poat..
5,66 Lei Fără TVA: 4,76 Lei
Netric va propune doza ingropata de legatura KO 100 Kopos.Se foloseste pentru orice tip de legaturi mici si mari.Se poate ingropa cu usurinta in caramida, beton, bca etc.Doza este patrata, 107x107, iar capacul se fixeaza cu suruburi.Pentru mai multe detalii, va rugam sa accesati pagina Download..
5,66 Lei Fără TVA: 4,76 Lei
Netric va propune doza ingropata de legatura KO 125 Kopos.Se foloseste pentru orice tip de legaturi mici si mari.Se poat..
4,93 Lei Fără TVA: 4,14 Lei
Netric va propune doza ingropata de legatura KO 125 Kopos.Se foloseste pentru orice tip de legaturi mici si mari.Se poate ingropa cu usurinta in caramida, beton, bca etc.Doza este patrata, 134x134, iar capacul se fixeaza cu suruburi.Pentru mai multe detalii, va rugam sa accesati pagina Download..
4,93 Lei Fără TVA: 4,14 Lei
Netric va propune doza ingropata de legatura KT 250 Kopos.Se foloseste pentru orice tip de legaturi mici si mari.Se poat..
20,84 Lei Fără TVA: 17,51 Lei
Netric va propune doza ingropata de legatura KT 250 Kopos.Se foloseste pentru orice tip de legaturi mici si mari.Se poate ingropa cu usurinta in caramida, beton, bca etc.Doza este dreptunghiulara, 255x205, iar capacul se fixeaza cu suruburi.Pentru mai multe detalii, va rugam sa accesati pagina ..
20,84 Lei Fără TVA: 17,51 Lei

Ai nevoie de mai mult? Cere o oferta personalizata!